کادایف

مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟

مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟

به گزارش کادایف، وزارت بهداشت اظهار کرد: مصرف جگر خام برای کم خونی نه فقط بی اساس است، بلکه می تواند موجب بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.


به گزارش کادایف به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این که آیا مصرف جگر خام موجب رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد؛ بااینکه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن بصورت خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. بنابراین، برای رفع کم ‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

1404/03/17
11:07:58
5.0 / 5
28
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , گز , گوشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کادایف kadaif