کادایف

افزایش سلامت قلب و انرژی با کره بادام زمینی

افزایش سلامت قلب و انرژی با کره بادام زمینی

به گزارش کادایف، کره بادام زمینی سرشار از پروتئین و چربی های مفید می باشد و در تقویت قلب، کنترل وزن و افزایش انرژی بدن نقش مهمی دارد.


به گزارش گزارشگر خبرگزاری مهر، کره بادام زمینی، این ماده ی خوراکی محبوب که در خیلی از خانه ها جای ثابتی بر سر میز صبحانه دارد، در سالیان اخیر به علت ارزش تغذیه ای بالا و مزایای سلامتی اش بیشتر از پیش مورد توجه متخصصان تغذیه و ورزشکاران قرار گرفته است. بااینکه در نگاه اول ممکنست تنها بعنوان یک خوراکی خوش طعم و انرژی زا شناخته شود، اما پشت این طعم دلچسب، مجموعه ای از ترکیبات مفید و اثرات مثبت بر سلامت پنهان است.

منبعی غنی از پروتئین و چربی های مفید

کره بادام زمینی از آسیاب کردن بادام زمینی خشک بو داده به دست می آید و سرشار از پروتئین گیاهی است و هر دو قاشق غذاخوری آن حدود ۸ گرم پروتئین دارد که آنرا به گزینه ای مناسب برای گیاه خواران و ورزشکاران مبدل می کند و افزون بر این، کره بادام زمینی حاوی چربی های غیر اشباع از نوع امگا ۹ و امگا ۶ است که به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک می نماید. مصرف متعادل کره بادام زمینی می تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و مطالعات نشان داده اند اشخاصی که به صورت منظم از مغزها و فرآورده های آن استفاده می نمایند، کمتر در معرض بیماری های قلبی و عروقی قرار دارند. کره بادام زمینی سرشار از چربی های خوب اشباع نشده است که اساسا برای سلامتی قلب و عروق خیلی مفید می باشد. به این صورت که این چربی موجود در آن موجب کاهش کلسترول بد LDL و افزایش کلسترول خوب می شود که در نهایت جلوی تجمع چربی در عروق را می گیرد.

سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری

این خوراکی خوش طعم، منبع خوبی از ویتامین E، نیاسین (ویتامین B3)، فولات (ویتامین B9)، منیزیم، فسفر و پتاسیم است و ویتامین E بعنوان یک آنتی اکسیدان قوی، از سلول های بدن در مقابل لطمه های اکسیداتیو محافظت می کند و منیزیم موجود در کره بادام زمینی نیز به تنظیم قند خون، عملکرد عضلات و اعصاب کمک کرده، نقش برجسته ی در تولید انرژی دارد.

نقش کره بادام زمینی در کنترل وزن و اشتها

بااینکه کالری کره بادام زمینی بالاست (حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ کالری در هر دو قاشق غذاخوری)، اما به علت داشتن فیبر و پروتئین زیاد، احساس سیری طولانی تری به وجود می آورد و این خصوصیت موجب می شود مصرف کنندگان دیرتر سراغ وعده بعدی غذا بروند و اشتهایشان کنترل شود.
کره بادام زمینی یک گزینه عالی برای تامین پروتئین برای ورزشکاران و اشخاصی است که به دنبال افزایش حجم عضلانی هستند. پروتئین موجود در آن به بازسازی و رشد عضلات کمک می نماید. برای دریافت بهترین نتیجه و بیشترین میزان پروتئین کره بادام زمینی، پیشنهاد می نماییم آنرا همراه با کربوهیدرات های سالم مثل نان سبوس دار یا موز مصرف کنید. اشخاصی که به دنبال کاهش وزن هستند، اگر مقدار مصرف کره بادام زمینی را کنترل کنند، می توانند از آن بعنوان یک میان وعده سالم و سیرکننده بهره گیرند. چربی ها و پروتئین های سالم موجود در کره بادام زمینی موجب افزایش احساس سیری می شوند و از پرخوری جلوگیری می کنند و همینطور مصرف متعادل آن در رژیم های کاهش وزن مفید می باشد. توجه داشته باشید که مقدار مصرف را کنترل کنید تا بتونید از خواص کره بادام زمینی برای لاغری بهره ببرید، در غیر این صورت به علت کالری بالای آن ممکنست گرفتار مشکلاتی مثل چاقی شوید. یکی از موارد استفاده از این کره برای لاغری این است که با آن اوتمیل رژیمی درست کنید و در وعده صبحانه میل کنید.

تأثیر مثبت بر عملکرد مغز و عضلات

بادام زمینی به علت دارا بودن نیاسین و آنتی اکسیدان ها، به تقویت عملکرد مغز و حافظه کمک کرده، همینطور منبع انرژی پایداری برای بدن شمرده می شود، بخصوص برای ورزشکاران و اشخاصی که فعالیت بدنی بالایی دارند. ترکیب چربی های سالم و پروتئین سبب آزادسازی تدریجی انرژی در بدن می شود و از افت ناگهانی قند خون جلوگیری می کند.
کره بادام زمینی حاوی منابع خیلی غنی از پروتئین گیاهی است که برای رشد بافت های بدن خیلی ضرورت دارد. مادران و پدران می توانند از آن برای رژیم غذایی کودک خود بهره گیرند تا هم پروتئین موردنیاز برای بدن کودک درحال رشد را فراهم آورند و هم از پرخوری و خوردن تنقلات غیر سالم در طول روز جلوگیری کنند؛ همینطور گیاه خواران می توانند برای جبران پروتئین، از آن به شکل مستمر بهره گیرند.

هشدار در رابطه با نوع و میزان مصرف

با وجود همه فواید، متخصصان سفارش می کنند در انتخاب نوع کره بادام زمینی دقت شود. خیلی از محصولات تجاری موجود در بازار حاوی شکر افزوده، روغن های هیدروژنه و مواد نگهدارنده هستند که می توانند اثرات مثبت این خوراکی را کاهش دهند. انتخاب کره بادام زمینی طبیعی و ۱۰۰ درصد خالص، بدون افزودنی های مصنوعی، بهترین گزینه برای حفظ سلامت است. افراط در مصرف نیز می تواند مشکل ساز شود و مقدار مناسب مصرف روزانه حدود دو قاشق غذاخوری است، چونکه مصرف بیش از اندازه ممکنست موجب افزایش وزن و کالری دریافتی شود. کره بادام زمینی تنها یک خوراکی ساده نیست؛ بلکه منبعی از مواد مغذی باارزش است که می تواند نقش مهمی در سلامت عمومی بدن ایفا کند. از سلامت قلب گرفته تا عملکرد مغز و کنترل اشتها، این ماده طبیعی فواید گوناگونی دارد. با این وجود، مانند هر خوراکی دیگر، تعادل در مصرف کلید بهره مندی از مزایای واقعی آنست. اگر کره بادام زمینی به شکل طبیعی و در مقدار مناسب مصرف شود، می تواند یکی از اعضای مفید و پایدار در یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشد.

بهترین زمان مصرف کره بادام زمینی

شما می توانید کره بادام زمینی را تقریبا در هر ساعتی از روز استفاده کنید. البته از آنجاییکه کالری نسبتاً بالایی دارد و سفارش می نماییم برای داشتن خوابی راحت و داشتن رژیم لاغری سریع با کره بادام زمینی از مصرف هنگام شب و قبل از خواب خودداری کنید و شما می توانید در وعده صبحانه از خواص کره بادام زمینی با عسل بهره مند شوید و بنابراین سفارش می نماییم برای افزایش انرژی، آنرا همراه با نان سبوس دار، موز یا عسل میل کنید.

کره بادام زمینی؛ چربی یا پروتئین؟

خیلی از مردم سوال می کنند که این کره خوراکی خیلی خوشمزه آیا می تواند جزئی از رژیم غذایی سالم و طبیعی باشد؟ آیا این خوراکی منبعی از چربی است یا دارای پروتئین است؟ کره بادام زمینی در حقیقت هم حاوی چربی است و هم پروتئین، اما در حقیقت چربی که داخل کره بادام زمینی است جزو چربی های سالم می باشد و برای اینکه این چربی اشباع نشده بوده و برای قلب و کبد خیلی مناسب می باشد. همانطور که می دانید چربی های سالم و اشباع نشده می توانند اثر چربی های بد و اشباع شده را از روی کبد و داخل عروق قلب خنثی کرده و یک زندگی سالم و بدون گرفتگی عروق و کبد چرب به ما هدیه کنند. بطور خلاصه، به گزارش گزارشگر خبرگزاری مهر، کره بادام زمینی، این ماده ی خوراکی محبوب که در بسیاری از خانه ها جای ثابتی بر سر میز صبحانه دارد، در سالیان اخیر به سبب ارزش تغذیه ای بالا و مزایای سلامتی اش بیشتر از پیش مورد توجه متخصصان تغذیه و ورزشکاران قرار گرفته است. یکی از موارد استفاده از این کره برای لاغری این است که با آن اوتمیل رژیمی درست کنید و در وعده صبحانه میل کنید. همانطور که می دانید چربی های سالم و اشباع نشده می توانند اثر چربی های بد و اشباع شده را از روی کبد و داخل عروق قلب خنثی کرده و یک زندگی سالم و بدون گرفتگی عروق و کبد چرب به ما هدیه کنند.
1404/08/06
10:36:38
5.0 / 5
8
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیماری , پروتئین , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif