درد مضاعف جانبازان
كادایف: بیرجند - تغییراتی كه در روند خدمات بیمه ای برخی جانبازان بوجود آمده، این قشر را با مشكلاتی مواجه كرده است.
جانباز اعصاب و روان جنگ تحمیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا روند اجرایی بیمه تكمیلی جانبازان ارتش را دردی توصیف كرد كه رنج این قشر را دوچندان كرده است.
شهریار اسدزاده با اشاره به این سخن مقام معظم رهبری كه «جانبازان نباید رنج و سختی جز جانبازی داشته باشند» اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی چند وقت است كه روند درمانی برخی جانبازان را به دستگاه های خودشان محول كرده اما این روند درد ما را دوچندان كرده است.
وی ادامه داد: تا زمانی كه روند درمانی جانبازان ارتشی زیرمجموعه بنیاد شهید و امور ایثارگران بود هیچگونه كمبودی را در زمینه درمان احساس نكردیم اما متاسفانه امروز در كاغذ بازی های دكتر و بیمه درگیر هستیم.
وی اظهار داشت: پیش از این داروی مورد نیاز را با ارائه نسخه دكتر به داروخانه می گرفتیم و هیچگونه مشكلی وجود نداشت اما امروز برای دریافت دارو باید نسخه را به تایید داروخانه برسانیم و پس از قیمت گذاری به بیمه رجوع نماییم تا تایید گردد و در مرحله بعد برای دریافت دارو به داروخانه برگردیم.
وی اظهار نمود: مگر یك جانباز اعصاب و روان تا چه اندازه می تواند تحمل داشته باشد، این حق كسی نیست كه بدون هیچگونه انتظاری از جان خود گذشته است.
جانباز اعصاب و روان اظهار داشت: بیشتر داروها مورد تایید قرار نمی گیرد، برای مثال از 300 هزار تومان پولی كه برای چند نسخه پرداخت می نماییم ممكن است 60 تا 70 هزار تومان تایید گردد و آیا برای این قشر توانی برای تحمل این هزینه ها وجود دارد.
وی از نبود بیمارستان یا مجتمع درمانی مخصوص جانبازان هم گله مند بود و اضافه كرد: جانبازی كه از لحاظ اعصاب و روان مشكل دارد نباید مورد بی مهری در مراكز درمانی قرار گیرد و در بیرجند بعنوان مركز استان، باید بیمارستان جانبازان احداث شود.
عباس خزایی یكی دیگر از جانبازان در بیرجند اظهار داشت: مجلس با جدیت درمان جانبازان ارتشی را به بنیاد شهید برگرداند و اقدامی كند.
وی ادامه داد: قانونی كه در مجلس وضع می گردد باید همه جوانب مدنظر قرار گیرد، تا جانبازان بخصوص جانبازان اعصاب و روان كه تاب و تحملی برای پیگیری وضعیت خود ندارند را درگیر نكند.
وی اظهار داشت: امروز یك اسپری تنگی نفس كه برای من مفید می باشد چون قیمت آن 120 هزار تومان محاسبه می شود، جزو بیمه تكمیلی قرار نمی گیرد و سایر داروهایی كه به درد می خورد هم همین وضعیت را دارد.
خزایی بیان كرد: مكان مشخصی برای درمان ما در خراسان جنوبی وجود ندارد و باید شرایط جسمی و روحی جانبازان كه با سایر افراد جامعه و حتی بیماران تفاوت دارد، در زمینه خدمات رسانی به آنها در نظر گرفته شود.
مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان جنوبی هم اظهار داشت: از ابتدای تصویب قانون واگذاری بیمه های تكمیلی جانبازان ارتشی به ستاد نیروهای مسلح، اعتراض هایی از جانب این قشر به وجود آمده و بنیاد شهید همواره پیگیر امور جامعه هدف بوده است.
حجت الاسلام تقی عزیزی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اضافه كرد: واگذاری دوباره خدمات بیمه تكمیلی به بنیاد شهید نیازمند مصوبه مجلس شورای اسلامی است.
وی اظهار نمود: در صورت تصویب قانون و واگذاری بیمه تكمیلی، بنیاد شهید هرگونه آمادگی را در این زمینه دارد.
كارشناس درمان خدمات درمانی نیروهای مسلح خراسان جنوبی هم به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نبود اطلاع كافی از وضعیت تخصصی بیمه ها و از سویی مقایسه نابجا علت اصلی نارضایتی های موجود در مورد بیمه تكمیلی ستاد نیروهای مسلح است.
دكتر احمد متقی نیا با اشاره به اینكه از زمان واگذاری بیمه تكمیلی سال ها گذشته و از سویی خدمات تخصصی و وجود متخصصان درمانی چندین برابر شده است اضافه كرد: نحوه خدمات دهی نسبت به زمانی كه این جانبازان زیر پوشش بیمه بنیاد شهید بوده اند، تغییرات زیادی كرده است.
وی اظهار نمود: در مورد خدمات دارویی جانبازانی كه در این مورد نارضایتی دارند داروهای ارائه شده در این بیمه را با بیمه گذار قبلی مقایسه كنند و اگر تغییری در نحوه خدمات وجود داشت ما هم معتقدیم باید در این مساله تجدیدنظر شود.
وی اظهار داشت: خوشبختانه با اقداماتی كه انجام شده هیچ بیمار جانبازی نداریم كه به بیمارستان های دولتی و دانشگاهی رجوع كند و بابت خدمات ارائه شده كوچكترین هزینه ای بپردازد.
متقی نیا اضافه كرد: نحوه ارائه خدمات پزشكان همواره مورد رصد است و در صورت كوچكترین بی قانونی با پزشك خاطی برخورد می گردد.
وی با اشاره به اینكه داروخانه ها طبق ظوابط و قوانین موجود عمل می كنند اظهار داشت: طبق قانون خدمت رسانی به بیمه شونده باید مورد تایید قرار گیرد و داروخانه دارویی كه طبق درخواست افراد در نسخه دارویی درج شده و مربوط به همسر فرد است را نباید در اختیار افراد قرار دهند.
وی اظهار نمود: سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح همواره پاسخگوی مشكلات بیمه شده هاست و افرادی كه در هر زمینه ای معترض هستند در مقایسه عادلانه با بیمه های دیگر و با ارائه سند می توانند رجوع كنند تا اگر كوتاهی در خدمت رسانی شده، رسیدگی شود.
خراسان جنوبی دارای چهار هزار و 500 جانباز است كه یكهزار و 500 جانباز بالای 25 درصد هستند.
3215*3028
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب