در جشنواره سلامت غذا تاكید شد؛
ارزیابی سلامت غذایی رستوران ها با 6 شاخص كیفی
به گزارش كادایف در جشنواره سلامت غذا، ۶ شاخص برای ارزیابی رستوران ها و كترینگ ها مورد توجه قرار گرفت.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، با استناد به «سند ملی تغذیه و امنیت غذایی» دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، امروزه كشور ما با انواع مشكلات تغذیه ای مواجه می باشد. تغییر شیوه زندگی و الگوی مصرف غذا، رژیم غذایی ناسالم و همینطور آمار رو به افزایش مصرف فست فودها و عدم توجه به استفاده از محصولات سالم غذایی، زمینه ساز شیوع روزافزون بیماری های غیر واگیر مانند سكته های قلبی و مغزی، افزایش فشارخون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها گردیده كه ضمن كاهش طول عمر افراد جامعه، هزینه های درمانی سنگینی را به كشور تحمیل نموده است. از همین رو، بهبود سیستم سلامت و كیفیت غذا در محصولات صنایع غذایی و مراكز خدمات غذایی از یكسو و ارتقای سواد تغذیه ای شهروندان از سویی دیگر، همچون اقدامات اساسی است كه می تواند منجر به ارتقای سلامت غذایی جامعه و كاهش بار بیماری های غیر واگیر شود. بر همین اساس، جشنواره سلامت غذا با رویكرد ارتقای سطح سلامت غذا و چشم انداز دستیابی به جامعه سالم و پویا از راه بهبود سیستم سلامت صنایع غذایی با نگرش استفاده از محصولات غذایی سلامت، در جهت تغییر الگوی تغذیه و ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و ارتقای سلامت محصولات غذایی و معرفی جدیدترین محصولات سلامت غذایی، در مركز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید. یكی از بخش های این جشنواره، برگزاری نمایشگاه جهت معرفی جدیدترین دستاوردهای صنایع غذایی در حوزه سلامت، معرفی و پیاده سازی شاخصهای سلامت غذا در مراكز رستورانی معتبر كشور بود. ارزیابی گروه های رستورانی و كترینگ بر مبنای ۶ شاخص مورد توجه قرار گرفت. رعایت ملزومات بهداشتی، رعایت ملزومات سلامت در تامین مواد اولیه، رعایت ملزومات سلامت در آماده سازی، رعایت ملزومات سلامت در پخت، رعایت ملزومات سلامت آماده سازی پیش از پخت، رعایت ملزومات سلامت در سرو و بسته بندی غذا، ۶ شاخص مورد ارزیابی بود كه در نهایت ۱۵ گروه رستورانی و كترینگ موفق به دریافت تندیس جشنواره سلامت غذا شدند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب