کادایف

روزانه مصرف چقدر قند و شكر مجاز است؟

روزانه مصرف چقدر قند و شكر مجاز است؟

به گزارش كادایف مصرف بیش از اندازه قند و شكر و به صورت كلی مواد قندی و شیرین سبب افزایش فشارخون و اضافه وزن می شود كه هر دو از عوامل خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی_عروقی هستند.


به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، تحقیقات نشان می دهد خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی_عروقی در افرادی كه ۲۰درصد انرژی روزانه خویش را از قند و شكر دریافت می كنند در مقایسه با گروهی كه كمتر از ۱۰درصد انرژی روزانه خویش را از قند و شكر تامین كرده اند، ۳۸درصد بیشتر است. در نتیجه در افرادی كه ۲۱درصد و یا بیشتر از كالری روزانه خویش را از مواد قندی و شیرین تامین می كنند، خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی دو برابر بیشتر است.
اثرات مصرف زیاد قند و شكر باعث كاهش كلسترول خوب «HDL» می شود و در صورتیكه بیشتر از ۲۰ درصد انرژی روزانه از قند و شكر تامین گردد، باید شاهد بالا رفتن تری گلیسرید خون هم باشیم. همینطور مصرف منظم نوشیدنی های شیرین به میزان هفت وعده یا بیشتر در هفته با افزایش ریسك بیماری قلبی عروقی همراه می باشد.
بر طبق این گزارش، جلوگیری از بیماری های قلبی_عروقی باید از دو سالگی آغاز شود و این نكته را در نظر گرفت كه محدودیت مصرف شیرینی ها باید در تمام دوران زندگی مستدام باشد. با عنایت به ارتباط مستقیم بین مصرف قند و شكر و به صورت كلی مواد قندی با افزایش ریسك مبتلا شدن به بیماری های قلبی_عروقی و مرگ و میر ناشی از آن، باید كمتر از ۱۰درصد كل انرژی دریافتی روزانه از قندهای ساده تامین گردد.
بر مبنای اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، برای كنترل این مورد زنان در روز نباید بیشتر از ۱۰۰ كالری یا شش قاشق چای خوری و مردان نباید بیشتر از ۱۵۰كالری یا ۹ قاشق چای خوری شكر مصرف كنند. منظور از این میزان، شكر استفاده شده در كل موادغذایی مصرف شده در طول روز است.



1398/08/04
14:01:08
5.0 / 5
1460
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , زندگی , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif