نكته سلامت؛
با اسیدهای چرب امگا۳ و فواید آن آشنا شوید
كادایف: اسیدهای چرب امگا3 از عناصر ضروری هستند كه بدن خودش قادر به تولید آن نیست.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، ماهی، مواد خوراكی گیاهی و مكمل ها از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا۳ بشمار می آیند.
برای افرادی كه سابقه بیماری قلبی ندارند، مصرف دو وعده ماهی در هفته برای تامین اسیدچرب امگا۳ سفارش می شود. مطالعات نشان می دهد اسیدهای چرب امگا۳ به بهبود سلامت قلب و عروق كمك می كنند.
با این حال پژوهشگران تاكید می كنند در مصرف این اسیدهای چرب زیاده روی نكنید. مصرف سه گرم یا بیشتر اسیدهای چرب امگا۳ در روز می تواند تاثیرات منفی بر سلامت داشته باشد.
تحقیقات در مورد تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ تهیه شده از روغن ماهی، كاهش فشار خون و تری گلیسیرید را نشان میدهد. شواهدی هم در مورد تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ بر آرتریت روماتوئید وجود دارد. مطالعات گذشته هم نشان می دهند كه اسیدهای چرب امگا ۳ می توانند خطر حمله قلبی، سكته مغزی و مرگ ناشی از بیماری های قلبی را كاهش دهند.
درباره اسیدهای چرب امگا ۳ و تاثیرات آنها بر سایر بیماری ها نیز تحقیقاتی انجام گرفته است. این بیماری ها شامل آسم، سرطان، افسردگی، پسوریازیس، بیماری های التهابی روده همچون بیماری كرون و كولیت روده، بیش فعالی و آلزایمر هستند. هرچند برخی از این تحقیقات نویدبخش هستند، اما هنوز برای نتیجه گیری درباره تاثیر اسیدهای چرب امگا ۳ برروی بیماری های ذكر شده زود بوده و تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب