مطالعه محققان آلمانی نشان می دهد؛
خوردن صبحانه مفصل و شام سبك به كاهش وزن كمك می نماید
به گزارش كادایف مطالعه جدید نشان داده است خوردن صبحانه مفصل از چاقی و قندخون بالا پیشگیری می كند.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، یافته های محققان دانشگاه لوبك آلمان نشان داده است بدن در زمان بامداد بهتر قادر به فرآوری مواد خوراكی است.
به گفته محققان، بدن ما به هنگام هضم غذا برای جذب، هضم، انتقال و ذخیره مواد مغذی، انرژی تولید می كند. به این فرایند، «ترموژنز ناشی از رژیم غذایی»، گفته می شود كه معیاری برای ارزیابی نحوه عملكرد متابولیسم بدن بوده و برپایه وعده زمانی مصرف غذا متفاوت می باشد.
«جولیان ریچتر»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «نتایج ما نشان داده است وعده غذایی صرف شده در زمان صبحانه، بدون توجه به میزان كالری موجود در آن، دو برابر همان میزان وعده غذایی صرف شده در وعده شام، ترموژنز ناشی از رژیم غذایی تولید می كند.»
حال نتایج یك مطالعه جدید از آن حكایت می كند كه خوردن صبحانه كامل سوزاندن كالری در بدن شخص را به صورت قابل توجهی بالا می برد. برپایه یافته های جدید، وعده غذایی صبحانه، صرف نظر از میزان كالری آن، دو برابر بیشتر از وعده غذایی شام ترموژنز ناشی از رژیم غذایی طلب می كند. این یافته ها در مورد همه افراد صدق می كند و نشان از اهمیت بالای مصرف صبحانه می دهد.
محققان با مطالعه ۱۶ مردی كه در طول سه روز صبحانه كم كالری و شام پركالری و برعكس مصرف می كردند دریافتند مصرف میزان كالری یكسان منجر به افزایش ۲.۵ برابری ترموژنز ناشی از رژیم غذایی در وعده بامداد می شود.
همچنین مطالعات نشان داد صبحانه كم كالری باعث افزایش اشتها، بویژه شیرینی جات می شود.
محققان سفارش می كنند افراد مبتلا به چاقی و همینطور افراد سالم به منظور كاهش وزن و جلوگیری از بیماری های متابولیكی، صبحانه مفصل و شام سبك بخورند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب