یافته های جدید پژوهشی نشان می دهد؛
حذف گوشت قرمز برای سلامت قلب مفید می باشد
كادایف: محققان عنوان می كنند برای داشتن عمر طولانی تر و زندگی سالم تر، تلاش كنید لوبیا، سبزیجات و غلات كامل را جایگزین گوشت نمایید.
به گزارش كادایف به نقل از مهر، محققان دانشگاه هاروارد در دو مطالعه مقدماتی خود پی بردند افرادی كه به جای گوشت قرمز و فراوری شده، مقادیر زیادی غذاهای باكیفیت گیاهی مصرف می كنند با ریسك كمتر حمله قلبی مواجهند و عمر طولانی تری دارند. به قول محققان، حذف گوشت قرمز و جایگزین شدن غذاهای فراوری شده و كربوهیدرات های شیرین، رویه سالمی نیست، بلكه باید به جای گوشت، گزینه های سالمی نظیر مغزیجات آجیلی، حبوبات، سبزیجات و غلات كامل پرفیبر جایگزین شود. در مطالعات جدید، عادات تغذیه ای افراد میانسال در آمریكا و خطر ابتلاء یا مرگ آنها از بیماری قلبی بررسی شده بود. در یكی از مطالعات، بیشتر از ۳۷ هزار نفر با میانگین سنی ۵۰ سال شركت داشتند. در طول مدت بالغ بر ۱۵ سال، بیشتر از ۴۸۰۰ نفر فوت كردند. این خطر در مورد افرادی كه بیشترین مصرف پروتئین گیاهی را داشتند ۲۷ درصد كمتر بود. همینطور احتمال مرگ آنها به علت بیماری قلبی، ۲۹ درصد كمتر بود. طبق برآورد محققان، اگر شركت كنندگان ۵ درصد كالری مصرفی روزانه شأن را به جای پروتئین حیوانی از پروتئین گیاهی تأمین نمایند، احتمال مرگ شأن در طول این دوره به نصف كاسته می شود. مطالعه دوم شامل بیشتر از ۴۳ هزار كارشناس سلامت بود كه حدود ۲۵ سال تحت نظر بودند. همه شركت كنندگان مرد بودند. محققان مشاهده نمودند با افزایش مصرف گوشت قرمز در شركت كنندگان، ریسك سكته هم افزایش می یافت. محققان به این نتیجه رسیدند اگر مردان یك وعده مصرف گوشت شأن را حذف كرده و كالری مشابه آنرا از مغزیجات آجیلی تأمین نمایند، ریسك حمله قلبی در آنها تا ۱۷ درصد كاسته می شود. همینطور جایگزینی غلات كامل به جای گوشت قرمز، ریسك مرگ ناشی از حمله قلبی را تا ۴۸ درصد می كاهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب