کادایف
یافته محققان انگلیسی؛

ارتباط اختلالات تغذیه ای با بیماری چشمی دیابت

ارتباط اختلالات تغذیه ای با بیماری چشمی دیابت

افراد مبتلا به اختلالات تغذیه ای سه برابر بیشتر در معرض مبتلاشدن به رتینوپاتی دیابتی هستند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، برمبنای تحقیقات جدید، اختلالات تغذیه ای با افزایش ریسک ابتلاء به رتینوپاتی دیابتی در افراد مبتلا به دیابت مرتبط است؛ رتینوپاتی دیابتی وضعیتی است که در صورت عدم درمان می تواند موجب کوری شود.
دیابت با غلظت بالای گلوکز در خون مشخص می شود که به نوبه خود می تواند منجر به لطمه بافتی در چندین قسمت بدن همچون قلب، پا و چشم شود. شایع ترین بیماری چشمی در میان افراد مبتلا به دیابت رتینوپاتی است که در آن تغییرات ریز عروقی در شبکیه می تواند منجر به اختلال بینایی و حتی نابینایی شود. خطر رتینوپاتی دیابتی بر افراد مبتلا به انواع دیابت تأثیر می گذارد.
محققان دانشگاه آنگلیا راسکین انگلستان داده های چندین مطالعه را با بیش از ۱۱۰۰ شرکت کننده بررسی کردند و دریافتند که افراد مبتلا به دیابت که دارای اختلال تغذیه ای بودند، ۲.۹۴ برابر بیشتر از اشخاص دیگر که مبتلا به دیابت بودند اما اختلال تغذیه ای نداشتند، در معرض ابتلاء به رتینوپاتی دیابتی بودند.
با این حال، پژوهشگران رابطه آماری مدلول داری بین اختلال پرخوری و رتینوپاتی دیابتی پیدا نکردند.
اختلالات تغذیه ای مورد بررسی در این مطالعه شامل بی اشتهایی عصبی، وضعیتی است که در آن افراد می کوشند با کاهش مصرف غذا یا ورزش بیش از اندازه وزن خودرا تا حد امکان پایین نگه دارند، و پرخوری عصبی، که در آن فرد می کوشد غذا را از بدن با استفراغ یا استفاده از ملین ها خارج نماید.
پزشکانی که با افراد مبتلا به دیابت سر و کار دارند باید رفتارهای غذایی آنها را به دقت زیر نظر داشته باشند تا هر گونه رفتار غذایی غیرطبیعی را به سرعت برای کاهش خطر رتینوپاتی دیابتی و در نتیجه نابینایی در صورت عدم درمان بررسی نمایند.


منبع:

1400/12/11
21:03:51
5.0 / 5
226
تگهای خبر: بیماری , پزشك , درمان , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif