کادایف
محققان استرالیایی می گویند؛

سزارین خطر مبتلا شدن به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد

سزارین خطر مبتلا شدن به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد

بر مبنای نتایج یک تحقیق، نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند، در طول سال اول زندگی شان بیشتر از سایر نوزادان گرفتار آلرژی غذایی نمی شوند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، برای این مطالعه، محققان استرالیایی داده های بیشتر از ۲۰۰۰ نوزاد در استرالیا را تجزیه و تحلیل کردند. ۳۰ درصد از راه زایمان بدنیا آمده بودند. میزان آلرژی غذایی در ۱۲ ماهگی در بین نوزادانی که با سزارین به دنیا آمدند ۱۲.۷ درصد بود، در حالیکه این میزان در میان نوزادانی که از راه زایمان واژینال به دنیا آمدند ۱۳.۲ درصد بود.
«راشل پیترز»، یکی از نویسندگان این مطالعه از مؤسسه تحقیقاتی کودکان مرداک در ملبورن استرالیا، اظهار داشت: «تصور می شد که عدم قرار گرفتن در معرض باکتری های واژن مادر امکان دارد نوزادان سزارین شده را در معرض افزایش ریسک ابتلاء به آلرژی غذایی قرار دهد.»
وی اضافه کرد: «سیستم ایمنی نوزاد در دوران نوزادی به سرعت رشد می کند و نوع زایمان امکان دارد در رشد طبیعی سیستم ایمنی بدن اختلال ایجاد نماید.»
«نوزادانی که به روش سزارین به دنیا می آیند کمتر در معرض باکتری های روده و واژن مادر قرار دارند که بر ترکیب میکروبیوم و رشد سیستم ایمنی کودک تاثیر می گذارد. با این وجود، به نظر نمی رسد که این مساله نقش مهمی در ایجاد آلرژی غذایی ایفا کند.»
در مطالعه ای مرتبط، پیترز و همکارانش دریافتند که ۳۰ درصد از حساسیت به بادام زمینی و ۹۰ درصد از آلرژی به تخم مرغ به صورت طبیعی تا ۶ سالگی برطرف می شود. اما نوزادان مبتلا به اگزما زودهنگام و شدید و آلرژی های مختلف کمتر احتمال دارد که آلرژی شأن به تخم مرغ و بادام زمینی افزایش یابد.
به گفته پیترز، «این نوزادان باید برای آزمایش های اولیه در جهت ارزیابی درمان های جدید آلرژی غذایی، مانند ایمونوتراپی خوراکی، مورد هدف قرار گیرند.»



منبع:

1401/03/08
23:05:43
5.0 / 5
416
تگهای خبر: درمان , زندگی , غذا , گز
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲
کادایف kadaif

کادایف kadaif