کادایف
تغذیه روزهای سرد سال؛

خرمالو بخوریم تا سرما نخوریم

خرمالو بخوریم تا سرما نخوریم

کادایف: خرمالو یکی از بهترین میوه هایی است که در ایام سرد سال خوردن آن سفارش می شود.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، خرمالو علاوه بر این که کم خونی را از بین می برد و چربی خون را می کاهد، در فصل پاییز از سرماخوردگی و آنفلوانزا هم پیشگیری می کند. خرمالو غنی از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، و ویتامین B6، و همین طور فیبر غذایی، منگنز، مس، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. جالب است بدانید که ۱۰۰ گرم خرمالو حاوی ۶۰ تا ۷۰ کیلوکالری، ۷۵.۵ گرم آب، ۵.۹ گرم فیبر، ۲۳ گرم قند، ۷.۶ میلی گرم ویتامین ث، ۲۱۰ میلی گرم پتاسیم، ۱۱ میلی گرم منیزیم و ۰.۱۵ میلی گرم آهن است. خرمالو سرشار از کاروتن یا همان پیش ساز ویتامین A و همین طور لیکوپن است. این دو آنتی اکسیدان قوی موجب خنثی شدن رادیکال های آزاد لطمه رسان شده و شما را در مقابل بیماریهای مختلفی مانند بیماریهای قلبی عروقی و تعدادی از سرطان ها ایمن می کند. رنگ نارنجی خرمالو ناشی از همین آنتی اکسیدان بتاکاروتن است، برای همین هم خرمالو مانند همه میوه ها و سبزیجات نارنجی برای سلامتی چشم ها و حافظت از شبکیه چشم مفید می باشد. بتاکاروتن موجود در خرمالو، جریان خون سلول های پوست را بیشتر می کند؛ برای همین هم پوستتان خوش آب و رنگ می شود.

1401/07/12
22:10:14
5.0 / 5
298
تگهای خبر: آنتی اكسیدان , بیماری , پوست , سفر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif