هشدار سازمان غذا و دارو درباب ساندویچ های سرد
کادایف: به گزارش کادایف، سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ های فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به اطمینان از سلامت ساندویچ های سرد در فصل تابستان اخطار داد.
به گزارش کادایف به نقل از خانه ملت، محمدرضا نصیری، با اشاره به افزایش مصرف ساندویچ های سرد در فصل گرما و ایام سفر، بر رعایت دقیق استانداردهای بهداشتی و شرایط نگهداری این محصولات تاکید و اشاره کرد: ساندویچ های سرد شامل موادی مانند پنیر، گردو و خرما هستند و به علت نداشتن مرحله پخت یا گرم کردن نهایی، در گروه محصولات با ریسک میکروبی متوسط تا بالا قرار می گیرند. بنابراین، نگهداری آنها در دمای ۱ تا ۴ درجه سانتی گراد ضرورت دارد. هرگونه نقص در زنجیره سرد (حفظ دمای سرد از تولید تا مصرف) یا بسته بندی نامناسب، می تواند سبب رشد میکروب ها، فساد سریع و حتی بروز مسمومیت غذایی شود. وی ادامه داد: بازرسان سازمان غذا و دارو به صورت مستمر از خطوط تولید ساندویچ های سرد در کارخانه ها و کارگاه ها بازدید می کنند. کنترل کیفیت مواد اولیه، نظارت بر مراحل تولید و بسته بندی، و همینطور حفظ زنجیره سرد در حمل و نقل، از مهم ترین موارد ارزیابی هستند. درج کامل و دقیق اطلاعات محصول روی برچسب هم به مصرف کنندگان کمک می نماید تا انتخابی مطمئن داشته باشند. نصیری به شهروندان سفارش کرد: هنگام خرید این محصولات، به سلامت بسته بندی، وجود شماره پروانه ساخت بهداشتی و نگهداری آن در یخچال فروشگاه توجه نمایند. همینطور در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مبحث را از راه سامانه ۱۹۰ یا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی محل زندگی خود گزارش دهند. وی تاکید کرد: سلامت جامعه به مصرف غذای سالم وابسته است و سازمان غذا و دارو خویش را موظف می داند از این سلامت محافظت کند.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب