یافته محققان استرالیایی؛
رژیم غذایی گیاهی ریسك زایمان زودرس را می كاهد
به گزارش كادایف یافته ها نشان داده است رژیم غذایی گیاهی پیش از بارداری، ریسك زایمان زودهنگام را می كاهد.
به گزارش کادایف به نقل از مهر، «درجی گیت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کوئینزلند استرالیا، در این مطالعه، رژیم غذایی حدود ۳۵۰۰ زن را بررسی نموده و دریافت مصرف زیاد هویج، گل کلم، کلم بروکلی، کدو تنبل، کلم، لوبیاسبز و سیب زمینی پیش از حاملگی به زنان در رسیدن به حاملگی کامل کمک می نماید.
گیت در اینباره می گوید: «سبزیجات سنتی سرشار از آنتی اکسیدان ها یا مواد مغذی ضدالتهابی هستند که نقش اساسی در کاهش ریسک نتایج منفی برای زایمان دارد.»
«زنان پیش از حاملگی به برخی مواد مغذی ذخیره شده مانند کلسیم و آهن نیاز دارند که برای جفت و رشد بافت جنین بسیار مهم هستند.»
به گفته گیت، «شروع تغذیه سالم تر پس از باردارشدن خیلی دیر است، چونکه نوزادان تا آخر سه ماهه اول حاملگی به طورکامل تشکیل می شوند.»
محققان تاکید دارند پیش از باردارشدن، زنان باید از شیوه رژیمی مناسبی پیروی نمایند تا ریسک زایمان زودرس کاهش پیدا کند.
کودکانی که زودرس متولد می شوند با ریسک بیشتر بیماری های متابولیکی و مزمن در بزرگسالی و همینطور رشد ضعیف شناختی و عملکرد آکادمیک مواجهند.
در تولد زودرس، نوزاد پیش از هفته ۳۷ حاملگی متولد می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب