کادایف

راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی

راهکارهایی برای کاهش ضایعات غذایی

به گزارش کادایف خراسان رضوی تازه نگه داشتن سبزی و میوه طعم و مواد مغذی آنرا حفظ می نماید. بث استارک، متخصص تغذیه در این بررسی اظهار نمود: بیشتر سبزی ها مملو از ویتامین هستند اما بلافاصله بعد از برداشت به سبب قرار گرفتن در معرض هوا، نور و گرما و در حین انتقال از مزرعه به محل های فروش، ارزش غذایی خودرا از دست می دهند.


به نقل از هلث نیوز، بث استارک اظهار داشت: با ذخیره سازی صحیح میوه و سبزی تازه، نه فقط می توانید بهترین تجربه غذایی را از نظر طعم و بافت داشته باشید بلکه می توانید حداکثر حفظ مواد مغذی را تضمین کنید برای اینکه زمانی که سبزی و میوه تازه بطور نامناسب نگهداری شوند، ممکنست سریع تر فاسد شوند یا طعم و بافت کمتری داشته باشند.
با استفاده از تعدادی از راه حل ها می توانید سبزی و میوه های خودرا در مدت طولانی نگهداری کنید و البته ضایعات موادغذایی را نیز کاهش دهید. برای مثال، نگهداری گوجه فرنگی های نارس از رسیده آنها بسیار بهتر است.
در ذیل مهم ترین موارد برای نگهداری بهتر میوه و سبزی ارائه شده است.
توجه به جداسازی میوه و سبزی
لیزا جونز، متخصص تغذیه در فیلادلفیا اظهار داشت: خیلی از موادغذایی گیاهی را می توان در کیسه پلاستیکی و در یخچال نگهداری کرد اما دانستن این که تعدادی از این مواد گاز اتیلن تولید می کنند که موجب رسیدن و احیانا پوسیدگی سریع می شوند بسیار مهم می باشد. گاز اتیلن، یک هورمون گیاهی است که با رشد و نمو گیاه مرتبط می باشد.
تعدادی از میوه هایی که گاز اتیلن تولید می کنند شامل سیب، زردآلو، موز و طالبی است. همین طور نگهداری قارچ در کیسه کاغذی قهوه ای ایده خوبی برای نگهداری از این ماده است برای اینکه رطوبت اضافی قارچ را جذب می کند و مانعی برای از میان رفتن آنها خواهد شد.
بهتر است گوجه فرنگی را بعد از دو یا سه روز نگهداری در یخچال مصرف کنید البته بهتر است که تا حد ممکن در خارج از یخچال باشند و زمانی که کاملا رسیده اند یا مصرف و یا در یخچال نگهداری کنید. همین طور سیب زمینی را نباید در یخچال نگهداری کنید برای اینکه بر طعم آن تاثیر خواهد داشت و بهتر است در فضای تاریک و با تهویه مناسب نگهداری شود.
فریزکردن مواد غذایی
انجماد یکی از ساده ترین راه ها برای نگهداری موادغذایی گیاهی است. استارک می گوید: حدودا همه سبزی ها را به استثنای کلم و سیب زمینی می توان منجمد کرد. پیش از انجماد، به مدت یک تا سه دقیقه مواد را بجوشانید و سپس در آب یخ قرار دهید تا سریع خنک شوند سپس آنها را بسته بندی کنید.
استفاد موادغذایی خوردشده در کمترین زمان
مواد گیاهی خورد شده باید در کمترین زمان ممکن مصرف شوند تا مواد غذایی خودرا حفظ کنند و البته طعم بهتری داشته باشند. بهترین زمان مصرف دو تا سه روز پس از خوردکردن مواد است.
خشک کردن
خشک کردن یک راه آسان برای حفظ میوه و سبزی تازه است اما از افزودن روغن یا چربی اضافی اجتناب کنید. می توانید در فر به مدت ۶ تا ۸ ساعت با دمای ۲۰۰ درجه خشک کنید و یا هشت تا ۱۲ ساعت در مقابل نور خورشید قرار دهید.
استفاده از محصولات تازه و ترشی کردن
محصولاتی مانند چغندر، کلم، قارچ و کدو را تازه مصرف کنید تا بتوانید بیشترین بهره را از آنها ببرید. البته می توانید تعدادی از مواد را با ترشی کردن در مدت بیشتری نگهداری کنید.




منبع:

1400/12/06
18:02:29
5.0 / 5
537
تگهای خبر: تخصص , تولید , غذا , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif