کادایف
متخصص تغذیه عنوان كرد؛

مواد غذایی ضد سرطان را بشناسیم

مواد غذایی ضد سرطان را بشناسیم

کادایف: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباب تاثیر تغذیه سالم در پیش گیری از سرطان، توضیحاتی ارائه داد.


به گزارش کادایف به نقل از مهر، رضا همایونفر، در برنامه ضربان شبکه سلامت، رژیم غذایی ضد سرطان را مبتنی بر رژیم غذایی با مصرف سبزیجات بیشتر دانست و در پاسخ به این پرسش که مصرف کدام نوع از مواد غذایی، پیشگیری کننده از سرطان هستند، اضافه کرد: سبزیجات، انواع کلم و به ویژه کلم بروکلی، به خاطر دارا بودن ترکیبات سولفورافان، در بحث پیش گیری از سرطان بسیار قوی عمل می کنند. وی همین طور از ماده معدنی سلنیوم که در بحث جلوگیری از انواع سرطان ها بسیار مؤثر عمل می کند، نام برد و اظهار داشت: سلنیوم در غلات و سبزیجات بیشتر دیده می شود. این متخصص تغذیه یادآوری کرد: یکی از سالم ترین گزینه های پروتئینی ماهی ها و آبزیان هستند. اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در غذاهای دریایی در بحث پیش گیری از سرطان ها بسیار حائز اهمیت هستند. وی همین طور از روغن کلزا، گردو، دانه چیا و سبزی خرفه، به عنوان منبع غنی از امگا ۳ نام برد و در پاسخ به این پرسش که آیا رژیم غذایی بدون نان و برنج مناسبی است، اظهار داشت: خیر، بهتر است سهم آنها را کاهش داد و حتی المقدور از غلات بجای آنها استفاده نمود. اما حذف کامل آنها صحیح نیست، برای اینکه در این هنگام، فرد برای جبران سیری به سمت شیرینی ها متمایل می شود که در دراز مدت لطمه زا خواهد بود.

1401/11/17
12:52:27
5.0 / 5
381
تگهای خبر: پروتئین , پزشك , تخصص , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif