کادایف
مطالعه محققان ایتالیایی نشان می دهد؛

رژیم کتوژنیک برای افراد مبتلا به سرطان سینه مفیدست

رژیم کتوژنیک برای افراد مبتلا به سرطان سینه مفیدست

کادایف: در سال 2020، حدود 2.3 میلیون زن در سرتاسر جهان به سرطان سینه مبتلا بودند.



به گزارش کادایف به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، عوامل خطر شناخته شده خاصی برای این نوع سرطان وجود دارد، همچون سن، جنسیت و سابقه خانوادگی. مطالعات قبلی همین طور برخی از شیوه های زندگی مانند رژیم غذایی ناسالم را با افزایش خطر ابتلاء به سرطان سینه مرتبط می کند.
برعکس، مطالعات دیگر نشان داده است که پیروی از الگوهای غذایی سالم می تواند به کاهش عود سرطان سینه و مرگ و میر ناشی از همه دلیلهای در بازماندگان سرطان سینه کمک کند.
اکنون، مطالعه پژوهشگران دانشگاه کاتانیا در ایتالیا نشان داده است که پیروی از رژیم کتوژنیک (کتو) امکان دارد مزایای درمانی برای افراد مبتلا به سرطان سینه داشته باشد.
افرادی که از رژیم کتوژنیک یا "کتو" پیروی می کنند، بیشتر کالری دریافتی روزانه خویش را از پروتئین و چربی های سالم و کمتر از کربوهیدرات ها دریافت می کنند.
در رژیم کتو استاندارد، فرد فقط بین ۵ تا ۱۰ درصد کالری روزانه خویش را از کربوهیدرات ها دریافت می کند.
تمرکز کمتر روی کربوهیدرات ها سبب می شود بدن بجای آن چربی ها را برای انرژی بسوزاند، به این جهت وارد یک حالت متابولیک به نام کتوز می شود.
تحقیقات قبلی برخی از مزایای بالقوه پیروی از رژیم کتو را نشان می دهد، همچون کاهش وزن، سرکوب اشتها و حفظ سلامت قلب.
علاوه بر این، نشان داده شده است که رژیم کتو به کنترل برخی شرایط مانند دیابت نوع ۲، صرع، بیماری آلزایمر، سندرم تخمدان پلی کیستیک و سرطان کمک می نماید.
با این حال، رژیم کتو دارای برخی از معایب بالقوه است. بسیاری از افرادی که رژیم کتو را شروع می کنند، زمانیکه بدنشان از سوزاندن کربوهیدرات ها به چربی عادت می کند، گرفتار «آنفلوانزای کتو» می شوند.
رژیم کتو همین طور می تواند عوارض جانبی طولانی مدتی مانند سنگ کلیه، کمبود ویتامین، بیماری کبد و هیپوپروتئینمی ایجاد نماید که در آن سطح پروتئین در خون فرد بسیار پایین است.
رژیم کتو همین طور برای افراد مبتلا به هر گونه بیماری که بر کیسه صفرا، لوزالمعده، کبد یا تیروئید آنها تاثیر می گذارد و همین طور افراد آبستن و افراد مبتلا به اختلالات خوردن سفارش نمی گردد.
برای بررسی فعلی، پژوهشگران شواهدی را که تاکنون در مورد ارتباط بالقوه بین رژیم کتو و سرطان سینه وجود دارد، ارزیابی کردند.
پس از تجزیه وتحلیل داده ها، دانشمندان گزارش دادند که رژیم کتو امکان دارد به مهار رشد تومور و بهبود پاسخ درمانی در سرطان سینه کمک کند.
با این حال، پژوهشگران اخطار دادند که آزمایش های بالینی برای اثبات این اثرات مثبت احتمالی همچنان مورد نیاز است، چراکه نتایج اکنون با داده های آزمایشی انسانی محدود ناسازگار هستند.
 


منبع:

1402/08/09
16:17:51
5.0 / 5
225
تگهای خبر: آلزایمر , استاندارد , بیماری , پروتئین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif