کادایف

قرارگاه محرومیت زدایی 409 واحد مسكونی برای مددجویان ایلام ساخت

قرارگاه محرومیت زدایی 409 واحد مسكونی برای مددجویان ایلام ساخت

كادایف: فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام با اشاره به ساخت 409 واحد مسكونی برای مددجویان نهادهای حمایتی در استان توسط قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران اظهار داشت: اولویت سپاه در اجرای طرح های محرومیت زدایی تولید اشتغال پایدار با اجرای طرح های كوچك زودبازده است.


به گزارش كادایف به نقل از ایرنا، سردار سید صادق حسینی روز سه شنبه در همایش محرومیت زدایی سپاه تصریح كرد: استان ایلام از ظرفیت های بسیار خوبی برخوردار می باشد كه باید با استفاده از نیروی انسانی مجرب می توان خیلی از مشكلات را مرتفع كرد.
وی اضافه كرد: استان های مرزی همچون ایلام با محرومت و مشكلات زیادی مواجهند كه باید با همفكری، تلاش و هم افزایی این مشكلات یا برطرف شود یا كاهش پیدا كند.
فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) ایلام به برخی اقدام های صورت گرفته سپاه در حوزه محرومیت زدایی استان اشاره نمود و خاطرنشان كرد: ساخت 2 هزار و 438 مورد سرویس بهداشتی و حمام، 164 مسجد، 35 خانه عالم و 435 خانه برای محرومان همچون فعالیت های انجام شده است.
سردار حسینی اظهار داشت: الان ساخت 409 باب منزل برای مددجویان كمیته امداد به آخر رسیده و ساخت 222 واحد دیگر هم در دستور كار قرار دارد كه 45 واحد آن در حال راه اندازی است.
وی لایروبی رودخانه ها 14 مورد، ساخت و ساز راه های روستایی 13 مورد، آبرسانی چهار مورد، ساخت مجموعه های ورزشی 9 مورد و احیا و بازسازی بوستان یك مورد را از دیگر خدمات قرارگاه محرومیت زدایی سپاه استان ایلام عنوان نمود.
حسینی اضافه كرد: طرح آبرسانی برای 150 هزار هكتار از اراضی كشاورزی شهرستان ملكشاهی هم در دستور كار است كه كارهای اولیه و همینطور بخش لوله گذاری آن در حال انجام می باشد.
به گفته وی طرح آبرسانی به روستاهای بخش زرین آباد از توابع شهرستان دهلران به طول 2 كیلومتر از دیگر پروژه های محرومیت زدایی سپاه در نقاط محروم و دورافتاده است.
معاون سیاسی امنتی استانداری ایلام هم در این مراسم اظهار داشت: محرومیت زدایی و اهتمام به انجام رفع فقر از مهمترین اهداف و آرمان های نظام از بدو پیروزی انقلاب اسلامی تابحال بوده است.
محمد نوذری تصریح كرد: بیشتر نگاه ها به مناطق محروم روستایی و نقاط دورافتاده است تا با رونق بخشی به این مناطق از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود.
وی با تاكید بر تولید رونق فضای كسب و كار و تولید در روستاها افزود: باید از ظرفیت های مناطق روستایی برای اجرای طرح های اشتغالزا و به كارگیری نیروهای بومی استفاده گردد.
نوذری ابراز امیدواری كرد با همكاری و مشاركت سپاه، دولت و دیگر نهادها پتانسیل های بالفعل روستایی به ظرفیت های بالقوه تبدیل گشته تا محرومیت و فقر روستاها كاهش چشمگیری پیدا كند.
معاون استاندار ایلام تصریح كرد: محرومیت زدایی نیازمند عزم و اراده جدی مسئولان، نهادها، دستگاه های مختلف و اقشار مختلف مردم است و استفاده از توان خود روستاییان هم راه برون رفت از فقر و محرومیت است.
نوذری خاطرنشان كرد: در شهرستان ملكشاهی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و بنیاد بركت اقدام های بزرگ و موثری را در جهت محرومیت زدایی و اشتغال آفرینی در این شهرستان شروع كرده اند.
وی با اشاره به ظرفیت های استان ایلام در حوزه های مختلف اظهار داشت: گردشگری، اربعین و مرز مهران تنها بخشی از استعداد استان ایلام برای رفع محرومیت هستند كه با سرمایه گذاری می توانند منشا خیر و اشتغال زایی برای استان ایلام باشند.
7172/6119


1397/09/13
14:43:49
5.0 / 5
2861
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , ورزش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
کادایف kadaif

کادایف kadaif