مدیركل امور تجهیزات و ملزومات پزشكی مطرح كرد
فرصتی كوتاه برای ذخیره استراتژیك تجهیزات پزشكی، تسهیل فرآیند تولید و واردات
كادایف: مدیركل امور تجهیزات و ملزومات پزشكی با اشاره به سیاست های اداره كل تجهیزات پزشكی اظهار داشت: برای ذخیره استراتژیك تجهیزات و ملزومات كشور فرصت كوتاهی داریم. بر همین مبنا در عرصه تولید داخل و صدور مجوزهای واردات كمك خواهیم كرد و تلاش می نماییم موانع تولید و واردات تجهیزات را تسهیل نماییم.
به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، دكتر حسین صفوی در همایش ملی تجهیزات پزشكی و گرامیداشت روز خدمات سپس فروش و نگهداشت تجهیزات پزشكی اظهار داشت: همواره سخت گیری های ناجوانمردانه در حوزه سلامت تحمیل می شود، با وجود شعارهایی كه در خصوص عدم تحریم دارو و تجهیزات داده می شود، بدون تردید می توان گفت شعارهای پوچی بیش نیست و سخت ترین تحریم ها عملاً در حوزه محصولات سلامت محور اعمال می شود.
وی اضافه كرد: فشار تحریم ها اتفاقی نیست بلكه كاملاً هدفمند و ایجاد نارضایتی در مردم است كه وظیفه دست اندركاران حوزه دارو و تجهیزات این است كه چه در حوزه دولتی و چه خصوصی با كمك یكدیگر مشكلات را سپری نماییم. این حوزه متعلق به همه است و باید كمك نماییم وضع موجود مدیریت شود.
مدیركل امور تجهیزات و ملزومات پزشكی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه حوزه تجهیزات پزشكی بازار بزرگی دارد، عنوان كرد: ارزش این بازار حدود ۲.۵ میلیارد دلار است كه ۷۰۰ میلیون دلار آن توسط تولید داخل پوشش داده می شود، یعنی سهم تولید داخل از لحاظ ارزش ریالی ۳۰ به ۷۰ است، اما از نظر تعداد، محصولات داخلی درصد بیشتری از بازار را پوشش می دهند.
وی اشاره كرد: كالاهای وارداتی كالاهایی بیشتر شامل محصولاتی با ارزش ریالی بالایی، به سبب تكنولوژی خاص تولید آنهاست.
صفوی با اشاره به اینكه در ۴ سال اخیر خیلی از محصولات با تكنولوژی بالا در كشور تولید می شوند، اظهار داشت: ۵۸۰ تا ۶۰۰ تولیدكننده در حوزه تجهیزات پزشكی در كشور فعالیت دارند كه ۲۰۰ شركت در عرصه تولید محصولات با تكنولوژی و ریسك بالا ورود كرده اند كه در صورتیكه محصولات آنها وارد بازار شود، میزان ارزبری برای تامین این كالاها كاسته می شود.
وی اظهار نمود: در دو سال قبل چند شركت داخلی برای نخستین بار برای تولید ۲۵ محصول ویژه همچون ارتوپدی و غیره ورود كرده اند كه نشان دهنده حركت رو به جلو تولید در حوزه تجهیزات پزشكی در كشور است كه سبب وابستگی كمتر به واردات این محصولات می شود.
مدیركل امور تجهیزات و ملزومات پزشكی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینكه از سال های گذشته نگرش مثبت در حوزه صادرات تجهیزات پزشكی وجود دارد، اظهار داشت: منشا و مبدا این حركت، شركت های تولید كننده ای بوده اند كه بیشتر از نیاز داخلی تولید دارند و با مد نظر قرار دادن بازارهای هدف، برای صادرات اقدام نموده اند كه نشان داده است كیفیت محصولات داخلی می تواند با محصولات مشابه خارجی رقابت كند. این مساله در شرایط كشور موجب افتخار است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، صفوی درانتها اظهار نمود: تكیه ما بر تخصص و توانایی بخش خصوصی خواهد بود و از تجربیات و دانش این بخش در تولید و واردات استفاده خواهد شد. از همین جا به سمت شركت های خصوصی دست یاری دراز می نماییم و امیدوارم با همكاری هم بتوانیم از این شرایط عبور نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب