کادایف
مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی كتوژنیك با بیماری آلزایمر مقابله می كند

رژیم غذایی كتوژنیك با بیماری آلزایمر مقابله می كند

كادایف: تحقیق جدید نشان میدهد رژیم غذایی كم كربوهیدرات و پرچرب می تواند بوسیله حفاظت از نورون ها در مقابل مرگ در زمان پیشرفت بیماری آلزایمر، به مقابله با این بیماری كمك نماید.



به گزارش كادایف به نقل از مهر، رژیم غذایی كتوژنیك، اصطلاحی است برای رژیم غذایی حاوی میزان كم كربوهیدرات ها. طبق این رژیم غذایی سفارش می شود افراد بیشتر كالری شان را از پروتئین و چربی بدست آورند و كمتر كربوهیدرات مصرف نمایند.
در اوایل مبتلاشدن به بیماری آلزایمر، مغز بواسطه از دست دادن نورون های بینابینی موسوم به GABAergic كه مسئول حفظ سایر نورون ها از سیگنال دهی بیش از حد زیاد هستند، بیش از اندازه برانگیخته می شود.
از آنجائیكه نورون های بینابینی در مقایسه با سایر نورون ها نیاز به انرژی بیشتری دارند، در زمان مقابله با پروتئین بتاآمیلوئید بیماری آلزایمر، بیشتر در معرض مرگ قرار می گیرند.
همچنین مشخص شده است كه بتاآمیلوئید با تداخل در پروتئین حفظ كننده عملكردهای میتوكندری موسوم به SIRT۳، به میتوكندری لطمه می رساند.
در این مطالعه، پژوهشگران مشاهده نمودند موش های دارای میزان پایین SIRT۳، با نرخ بیشتر مرگ و میر و افزایش مرگ نورون های بینابینی روبرو بودند.
همچنین مشاهده نمودند موش های دارای میزان پایین SIRT۳ كه رژیم غذایی كتوژنیك داشتند، كمتر با احتمال مرگ روبرو بودند. این رژیم غذایی سبب افزایش میزان SIRT۳ هم در موش ها شد.
به گفته پژوهشگران، افزایش میزان SIRT۳ بوسیله پیروی از رژیم غذایی كتوژنیك ممكنست روشی برای حفاظت از نورون های بینابینی و به تاخیرانداختن روند پیشرفت بیماری آلزایمر باشد.


منبع:

1398/09/25
20:18:40
5.0 / 5
1143
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
کادایف kadaif

کادایف kadaif