موفقیت سالمندان سوئد در ابتلای كمتر به كرونا
به گزارش كادایف آندرس تگنل، متخصص بیماری های واگیردار در سوئد می گوید كه بیشتر از یك پنجم ساكنان استكهلم، پایتخت این كشور احیانا تابحال به ویروس جدید كرونا مبتلا شده اند و استكهلم كانون اصلی شیوع نوع جدید ویروس كرونا در سوئد به حساب می آید.
به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، سوئد یکی از معدود کشورهای اروپایی است که با عدم اعمال محدودیت های گسترده به دنبال دستیابی به «ایمنی جمعی» در مقابل بیماری همه گیر کووید ۱۹ است.
با این وجود نتیجه تحقیق اداره سلامت عمومی سوئد نشان داده است که تا هفته آخر ماه آوریل (تا ۱۱ اردیبهشت) بدن ۷.۳ درصد از ساکنان استکهلم پادتن (آنتی بادی) بیماری کووید ۱۹ را تولید کرده است و آندرس تگنل برپایه همین داده تخمین زده است که میزان ابتلای شهروندان پایتخت سوئد تا روز چهارشنبه به بیشتر از ۲۰ درصد رسیده است.
آمار مرگ و میر بر اثر مبتلا شدن به نوع جدید ویروس کرونا در سوئد از دیگر کشورهای منطقه اسکاندیناوی که محدودیت هایی را برای پیشگیری از شیوع گسترده ویروس به اجرا گذاشتند، بیشتر است.
از طرفی تحقیق اداره سلامت عمومی سوئد نشان داده است که افراد بالای ۶۵ سال در این کشور به مراتب کمتر از گروه سنی ۲۰ تا ۶۴ سال به کووید ۱۹ مبتلا شده اند و آندرس تگنل این امر را نشانه رعایت اصول قرنطینه شخصی و فاصله گذاری اجتماعی از جانب گروه سنی بالای ۶۵ سال می داند.
تحقیق اداره سلامت عمومی سوئد همینطور آشکار ساخت که میزان مبتلا شدن به ویروس جدید کرونا و در نتیجه تولید پادتن در خارج از استکهلم کمتر از این شهر است. تخمین زده می شود که بدن تنها ۴.۲ درصد از ساکنان جنوب سوئد پادتن این ویروس را تولید کرده است. این رقم برای ساکنان اطراف گوتنبرگ، دومین شهر بزرگ سوئد تنها ۳.۷ درصد تخمین زده می شود.
از دولت سوئد به علت عدم اجرای قرنطینه سراسری و ادامه فعالیت مدارس، رستوران ها و کافه ها انتقاد زیادی شده است. مقامات سوئد از شهروندان خواسته اند که ضمن اجرای سفارش های بهداشتی رفتاری «مسئولانه» داشته باشند.
این ویروس تا کنون جان ۳۸۷۱ نفر از شهروندان سوئدی را گرفته و این در شرایطی است که تست کرونای بیشتر از ۳۲ هزار نفر هم در این کشور مثبت بوده است.
به گزارش یورونیوز، باوجود آنکه رابطه بین تولید پادتن بیماری کووید ۱۹ با ایجاد ایمنی در مقابل ویروس جدید کرونا هنوز اثبات نشده است اما اغلب دانشمندان بر این باور هستند که تولید پادتن میزان انتشار ویروس را می کاهد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب