سفارش های سازمان جهانی بهداشت برای افزایش تشخیص مبتلایان به HIV
به گزارش كادایف سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (چهارشنبه) سفارش های جدیدی را برای كمك به كشورها جهت شناسایی ۸.۱ میلیون مبتلا به HIV كه هنوز تشخیص در آنها صورت نگرفته و در نتیجه امكان بهره مندی از خدمات درمانی نجات بخش برای آنها وجود ندارد، اعلام نمود.
به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، سفارش های جدید سازمان جهانی بهداشت شامل طیف وسیعی از رویكردهای نوآورانه برای پاسخگویی به نیازهای معاصر در ارتباط با مبتلایان به HIV است.
برای مثال این سازمان همه كشورها را تشویق می كند تا یك استراتژی استاندارد برای آزمایش HIV اتخاذ كنند كه از سه آزمایش انفعالی متوالی برای عرضه یك تشخیص مثبت HIV استفاده می نماید. قبل از این، اغلب كشورها با میزان بالای بیماران ایدز از دو آزمایش متوالی استفاده می كردند. این رویكرد جدید می تواند به كشورها كمك نماید تا در آزمایش HIV حداكثر دقت را داشته باشند.
خودآزمایی HIV بعنوان راهی برای تشخیص افرادی كه در معرض خطر بالای HIV هستند اما در محیط های بالینی آزمایش نمی دهند، سفارش می شود. هم چنین آزمایش های HIV مبتنی بر شبكه های اجتماعی می تواند برای دستیابی به جمعیت های كلیدی و گروه های پرخطر استفاده گردد.
طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، جمعیت های كلیدی همچون معتادان تزریقی، افراد زندانی و افرادی كه روابط پرخطر جنسی دارند، بیشتر از ۵۰ درصد از عفونت های HIV را شامل می شوند اما دسترسی كمتری به خدمات درمانی و امكانات بهداشتی دارند.
سازمان جهانی بهداشت در سفارش های اخیر خود همینطور از ارتباطات دیجیتالی نوآورانه، مانند فیلم ها و پیام های كوتاه بعنوان ابزاری برای تشویق افراد به انجام آزمایش HIV یاد كرده و تلاش های متمركز جامعه را برای عرضه آزمایش سریع در جاهایی كه در آن هنوز روش های وابسته به آزمایشگاه ها به نام "وسترن بلاتینگ" استفاده می شود، سفارش می كند.
برای انتقال HIV از مادر به كودك سازمان جهانی بهداشت سفارش می كند از آزمایش های سریع دوگانه "سیفلیس-HIV" در مراقبت های پیش از زایمان استفاده شود، چون كه این آزمایش می تواند به كشورها كمك نماید تا انتقال هر دو عفونت از مادر به كودك را از بین ببرد.
راشل بگگالی، سرپرست سازمان جهانی بهداشت در زمینه HIV در این ارتباط تصریح كرد: نجات جان افراد مبتلا به HIV با آزمایش شروع می شود. این سفارش های جدید می تواند به كشورها كمك نماید تا پیشرفت خویش را در زمینه ایدز تسریع كرده و به صورت موثرتر به ماهیت در حال تغییر شیوع HIV در كشور خود واكنش نشان دهند.
بنا بر گزارش خبرگزاری شینهوا، بر مبنای آمارهای سازمان جهانی بهداشت (WHO)، تا آخر سال ۲۰۱۸ میلادی، ۳۶.۷ میلیون نفر مبتلا به HIV در سراسر جهان وجود داشتند كه از این تعداد ۷۹ درصد تشخیص داده شده بودند، ۶۲ درصد تحت درمان بودند و ۵۳ درصد هم سطوح HIV خویش را از راه درمان مداوم كاهش داده بودند كه این امر سبب كاهش قابل توجهی در خطر انتقال HIV شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب