کادایف
اهم اخبار اجتماعی كادایف در ۲۸ آبان؛

ضرورت اجرائی شدن سند ملی حقوق کودک

ضرورت اجرائی شدن سند ملی حقوق کودک

کادایف: بسته اخبار اجتماعی ایرنا در بیست وهشتم آبان به لزوم گسترش پیوند کلیه از جسد، مصدومیت ۸۴۵هزار نفر با سوانح رانندگی، جزییات مسابقات قرآن دانش آموزی، ضرورت اجرائی شدن سندملی حقوق کودک، تشخیص ایدز عاملی درکنترل وپیشگیری، خودکفایی ۱۱۰هزار مددجوی کمیته امداد، ضرورت تامین حقابه تالاب ها، بارگذاری مدارک رتبه بندی معلمان، تامین مسکن ۱۶هزار مددجوی بهزیستی و مصرف آنتی بیوتیک با نظارت پزشک پرداخته است.


در بسته خبری پیش رو مهم ترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور می نماییم، امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را می توانید در ادامه بخوانید.

کمک به تأمین مسکن بیشتر از ۱۶ هزار مددجوی بهزیستی

معاون تأمین و توسعه مسکن سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: پارسال برای تأمین ۱۶ هزار و ۱۶۷ واحد مسکونی افراد دارای معلولیت و مددجویان زیر پوشش سازمان بهزیستی کمک شده است.
مریم مهرآرا اضافه کرد: این کمک از راه تزریق بالغ بر ۱۹۰۰ میلیارد تومان از محل منابع اعتباری دولتی، مساعدت شرکای اجتماعی سازمان بهزیستی و همینطور بهره گیری از منابع مالی، تخصیص زمین، خدمات فنی مهندسی و نظارتی و بهره مندی از پتانسیل های درون استانی محقق شده است. همینطور در ۶ ماهه اول سالجاری به خانه دار شدن ۲۱۰۳ خانوار زیر پوشش بهزیستی مساعدت شده است.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۴۷ هزار و ۲۰۵ واحد مسکونی در درست راه اندازی است و ۲۲۰ هزار خانوار زیر پوشش حائز شرایط هم برای خانه دار شدن پشت نوبت دریافت خدمات مسکن بهزیستی قرار گرفته اند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


محموله ۲۲۰ تُنی کمک های مردمی عازم لبنان و سوریه شد

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از اعزام محموله کمک های مردمی با وزن ۲۲۰ تُن به لبنان و سوریه اطلاع داد و اظهار داشت: این محموله به جز اقلام زیستی، داروهای مورد نیاز مردم را هم شامل می شود.
بابک محمودی در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا عنوان کرد: کمک های نقدی و غیرنقدی مردم ایران برای مردم مظلوم لبنان و سوریه از سراسر کشور جمع آوری شد و بررسی لازم برای سلامت و تاریخ انقضای کمک های غیرنقدی انجام گرفت همینطور کمک های نقدی هم به داروهای مورد نیاز مردم مظلوم تبدیل شد و امروز در چارچوب ۱۰ تریلر اعزام شد.
وی ضمن اشاره به این که این محموله دهمین محموله کمک برای مردم لبنان و سوریه است، اضافه کرد: محموله های اهدایی به مردم جنگ زده لبنان و سوریه با عنایت به نوع و شرایط کالا به سه صورت زمینی، دریایی و هوایی به منطقه اعزام می شود و مردم همچنان می توانند کمک های خویش را از راه هلال احمر به دست مردم مظلوم لبنان و سوریه برسانند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


مراحل بارگذاری مدارک رتبه بندی/معلمان بخوانند

وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه ای مراحل بارگذاری مدارک برای بهره مندی معلمان از مزایای طرح رتبه بندی را اعلام نمود.
در این اطلاعیه به مراحل ۶ گانه ای که معلمان باید طی کنند تا رتبه استحقاقی فرد تعیین شود، اشاره شده است.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: تمام مراحل تأیید مدیربلافصل، اموراداری، گزینش، حراست، ارزیاب، هیئت های ممیزه منطقه، استان و ستاد به شکل کاملا سیستمی و اتوماتیک انجام می پذیرد و احتیاجی به حضور و پیگیری افراد نیست. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


۱۱۰ هزار مددجوی کمیته امداد تا پایان سال جاری خودکفا می شوند

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) ضمن اشاره به ایجاد ۲۶۷ هزار و ۷۰۰ فرصت شغلی برای مدد جویان زیر پوشش پارسال اظهار داشت: تا پایان سال جاری ۱۱۰ هزار نفر از مددجویان خودکفا و از زیر پوشش این نهاد خارج می شوند.
سید مرتضی بختیاری در همایش یاوران اشتغال که در کمیته امداد برگزار شد، اضافه کرد: سال قبل ۳۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای پرداخت وام قرض الحسنه اشتغال در بودجه درنظر گرفته شده بود که ۷۰ درصد آن با وجود اولویت وام های ازدواج و فرزندآوری، در استان ها جذب شد.
وی با تکیه بر این که برنامه های مهارت آموزی با هدف خودکفایی مددجویان باید در اولویت این نهاد قرار گیرد، اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی از کمیته امداد خواسته اند توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای نیازمندان با رعایت حرمت و تکریم در صدر برنامه های امداد قرار گیرد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


وزیر اقتصاد: باید بسمت رونق تولید رفت

وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: اشتغال محور تولید است و باید بسمت رونق تولید رفت.
عبدالناصر همتی در همایش یاوران اشتغال که در کمیته امداد امام خمینی(ره) برگزار شد، اضافه کرد: مبحث پشتیبانی از کمیته امداد افتخار است اما فقر مایه افتخار نیست و در طول ۴۵ سال نتوانسته ایم اشتغال مورد نیاز را تأمین نماییم و ازاین رو باید اشتغال مناسب ایجاد نماییم تا کشور در راه توسعه پایدار باشد.
وی ضمن اشاره به فعالیت کمیته امداد در کشور اظهار داشت: در کشورهای توسعه یافته نهادهای حمایتی و سازمان های مردم نهاد جهت کمک به نیازمندان فعال می باشند هستند و در ایران هم نهادهایی چون کمیته امداد از نهادهای خوشنام و معتبر است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


رسیدگی به ۳ پرونده در هیئت منصفه دادگاه های سیاسی و مطبوعاتی

سخنگوی هیئت منصفه دادگاه های سیاسی و مطبوعاتی اظهار داشت: اعضای هیئت منصفه، مدیرمسئول «بولتن نیوز» را مجرم ندانستند اما مدیران مسئول «نسیم بیداری» و «اعتماد آنلاین» مجرم شناخته شدند.
اکبر نصراللهی به رسانه ها اعلام نمود: افترا بابک امینی مدیر مسئول «بولتن نیوز» نشر اکاذیب کامپیوتری مبحث شکایت شرکت پتروشیمی شهید تندگویان در مطلب در ارتباط با روزهای ۱۹ و ۲۰ مرداد ۱۴۰۱ با تیتر «پتروشیمی شهید تندگویان؛ ایرانی یا چینی» اعلام شده است.
به گفته نصراللهی، امروز با حضور اعضای هیئت منصفه دادگاه های سیاسی و مطبوعاتی پرونده اتهامی الیاس حضرتی مدیر مسئول وقت اعتماد آنلاین هم بررسی گردید. حضرتی در این پرونده به توهین و نشر مطالب خلاف واقع مبحث شکایت مهدی خانعلی زاده متهم است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


سیلاب را به نام حقابه تمام نکنیم/گرد و غبار خشکی تالاب ها به چشم خودمان می رود
سازمان حفاظت محیط زیست در جهت قانون محافظت از تالاب ها، حقابه ها را تعیین و وزارت نیرو مکلف به تأمین آن است اما گاهی نه تنها این میزان آب بسمت تالاب ها رها نمی شود بلکه سیلاب هایی که در راه به تالاب ها می رسد را پای حقابه می نویسند در صورتی که نباید این اتفاق بیفتد چون بطور قطع گرد و غبار ناشی از خشک شدن تالاب ها به چشم خودمان می رود.
امسال هم مانند چند سال قبل در پاییز با کم بارشی مواجه شدیم، سازمان هواشناسی اعلام نموده بود که در پاییز سال جاری میزان بارش ها کم تر و دمای هوا گرم تر از حد نرمال خواهد بود حالا که روزهای پایانی دومین ماه پاییز را سپری می نماییم با این حقیقت روبرو شده ایم چون هنوز بارشی جدی در کشور رخ نداده است فقط در قسمت های شمالی که آنهم به سیل و بروز خسارت تبدیل شدند، علاوه بر این حتی دمای بالاتر از نرمال را تجربه می نماییم، خبر بدتر این که گفته می شود که نیمه اول زمستان هم از نظر بارش چنگی به دل نمی زند و بارندگی ها کمتر از نرمال و دمای هوای بالاتر از نرمال خواهد بود. ادامه گزارش را اینجا بخوانید.


مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک مقاومت میکروبی ایجاد می کند
رئیس سازمان غذا و دارو ضمن تاکید بر لزوم مصرف آنتی بیوتیک ها تنها تحت نظارت پزشک، از مردم خواست تا از مصرف خودسرانه این داروها اجتناب کنند و با رعایت اصول مصرف صحیح، مسئولانه در مقابل پدیده مقاومت میکروبی عمل کنند.
مهدی پیرصالحی در پیامی بمناسبت هفته جهانی آگاهی از آنتی بیوتیک ها (۲۸ آبان تا سوم آذر) اظهار داشت: مصرف خودسرانه و بی رویه آنتی بیوتیک ها، بخصوص در بیماری های ویروسی همچون سرماخوردگی و آنفلوانزا، یکی از علل اصلی بروز مقاومت میکروبی است.
وی اضافه کرد: این پدیده تهدیدی برای درمان عفونت های رایج و پیچیده است و می تواند توانایی بشر در مقابله با بیماری ها را بشدت کم کند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.




ایدز امروز مخصوص گروه خاصی نیست/تشخیص؛ عاملی مهم در کنترل و پیشگیری
رئیس اداره کنترل ایدز وزارت بهداشت با اشاره به اینکه HIV امروز مخصوص گروه خاصی نیست، اظهار داشت: ما نباید فکر نماییم هرکس ایدز دارد حتما جزو یکی از گروههای پرخطر بوده است؛ باآنکه در میان گروههای پر خطر احتمال مبتلا شدن به این بیماری بیشتر است.
هنگامه نامداری تبار بمناسبت آغاز پویش «من هم تست HIV می دهم» با اشاره به اینکه HIV یک بیماری عفونی و کاملا قابل کنترل است، اظهارداشت: قابل کنترل بودن HIV به شرط اینست که بموقع تشخیص داده شود و به شکل درست و دقیقی تحت درمان قرار گیرد و در این صورت افراد دچار HIV نه تنها زندگی نرمالی خواهند داشت بلکه بیماری را هم به دیگران منتقل نمی کنند.

وی از همکاری سازمان هایی همچون سازمان زندانها، بهزیستی، وزارت کشور، ستاد مبارزه با مواد مخدر و بخش های مختلف وزارت بهداشت همچون اداره اعتیاد، اداره HIV و... در پویش «من هم تست HIV می دهم» اطلاع داد و اظهار داشت: پویش «من هم تست HIV می دهم» از ۲۰ آبان تا ۲۰ آذرماه با دو هدف شناسایی و تحت درمان قرار دادن بیماران و اطلاع رسانی به جامعه و کاهش ترس از HIV اجرا می شود. ادامه خبر را اینجا بخوانید




سند ملی حقوق کودک باید اجرایی شود
رئیس شورای فرهنگی اجتماعی و دبیر ستاد خانواده و زنان شورایعالی انقلاب فرهنگی با تکیه بر این که سند ملی حقوق کودک باید اجرایی شود، اظهار داشت: با اینکه این سند مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی را دارد اما در عمل به صورت شایسته اجرا نشده است.
فهیمه فرهمندپور در نشست سلسله رویدادهای طراحی الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان و خانواده با مبحث «بایسته های تحقق سند ملی حقوق کودک» که در دانشگاه علوم قضایی برگزار شد، ضمن اشاره به چهلمین سالگرد تاسیس شورایعالی انقلاب فرهنگی بعنوان بالاترین نهاد سیاستگذاری تخصصی در حوزه علم، فرهنگ و اجتماع، اضافه کرد: پس از چهار دهه فعالیت یک ساختار باید بتواند ارزیابی عملکرد خود در این سال ها را داشته باشد همینطور به آینده و افق پیش رو مبتنی بر چشم انداز مورد انتظار توجه کند.
وی افزود: «طراحی الگوی حکمرانی تمدنی» شعاری است که در دبیرخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی در چهل سالگی شورا عنوان شد و در ستاد خانواده و زنان شورایعالی انقلاب فرهنگی با تمرکز بر حوزه زنان و خانواده ویژه برنامه هایی برای این مورد درنظر گرفته شد. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


جزئیات چهل و سومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی/ ثبت نام آغاز شد
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: چهل و سومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور هرساله در ۴ مرحله آموزشگاهی، منطقه ای، استانی و کشوری برگزار می گردد.
میکائیل باقری در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا به تشریح جزئیات چهل و سومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی پرداخت و ضمن اشاره به این که ثبت نام از آبان شروع شده و تا ۱۶ آذر ادامه دارد، اظهار نمود: این مسابقات در ۲ رشته حفظ کل قرآن کریم و قرائت و در سطح بین المللی برگزار می گردد.
وی با اشاره به اینکه فرآیند ثبت نام مسابقات از راه سامانه جامع پرورشی (نورینو) و ورود به نشانی اینترنتی my.medu.ir صورت می گیرد، اضافه کرد: دانش آموزان می توانند با رفتن به سامانه، ثبت نام کرده و بعد از دریافت محتوای هر رشته، برای حضور در مسابقات مرحله آموزشگاهی اعلام آمادگی کنند. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


مصدومیت سالانه بیشتر از ۸۴۵ هزار نفر بر اثر سوانح رانندگی
مدیر برنامه ریزی خدمات فوریت های پزشکی و حوادث ترافیکی اورژانس کشور اظهار داشت: سالانه بیشتر از ۸۴۵ هزار نفر در حوادث رانندگی گرفتار مصدومیت با صدمه های متفاوت شده و بیشتر از ۲۰ هزار نفر جان خویش را از دست می دهند.
آنیتا رضایی در گفتگو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد: روز جهانی یادبود قربانیان تصادفات رانندگی در سومین یکشنبه ماه نوامبر (۲۷ آبان ۱۴۰۳) برای یادآوری و اهمیت تأثیر حوادث رانندگی بر زندگی بشری و تلفات و صدمه های جسمی ناشی از این حوادث نامگذاری شده است.
وی با یادآوری این که بر مبنای آمار جهانی سالانه بیشتر از یک میلیون نفر در تصادفات رانندگی جان خویش را از دست می دهند، اضافه کرد: بر مبنای آنالیز و بررسی های انجام گرفته، تصادفات رانندگی اولین عامل مرگ و میر افراد ۵ تا ۲۹ سال است که هشداری جدی برای سیاست گذاران کشورها است چونکه این فرد که شامل کودکان، نوجوانان و جوانان هر کشوری هستند و نقش بسزایی برای تولید کار و چرخه کار در هر جامعه ای دارند. ادامه مصاحبه را اینجا بخوانید.


نظارت رئیس قوه قضاییه بر مراجع قضایی استان تهران
رئیس قوه قضاییه امروز دوشنبه ۲۸ آبان در قالب سفرهای استانی مستمر هیئت عالی قضایی در دوره تحول و تعالی از مراجع قضایی استان تهران بازدید و مسائل قضایی این استان را پیگیری ویژه خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای در ادامه سفرهای استانی و صدمه شناسانه خود، دیدارهایی را با مسؤلان، قضات و کارکنان قضایی استان تهران برگزار می نماید.
دیدار با فعالان اقتصادی، صنعتگران، تولیدکنندگان و کارآفرینان استان تهران، دیدار با اساتید و نخبگان علمی این استان، افتتاح پروژه های عمرانی در رابطه با واحدهای قضایی استان تهران و شرکت در جلسات شورای اداری و قضایی این استان، همچون برنامه های رئیس قوه قضاییه در جهت سرکشی و نظارت صدمه شناسانه بر مراجع و امور قضایی استان تهران است. ادامه خبر را اینجا بخوانید.


شیوه پیوند کلیه در ایران فاجعه بار است/لزوم گسترش پیوند از جسد
رئیس بخش پیوند کلیه بیمارستان امام خمینی(ره) روش پیوند کلیه در ایران را فاجعه بار می داند و اعتقاد دارد که در دنیا پیوند کلیه از جسد و آن هم با نگاه نوع دوستی صورت می گیرد در حالیکه می بینیم پیوند کلیه از انسان زنده به یک تجارت تبدیل گشته است.
گروه جامعه ایرنا - دکتر سیدمحمدرضا خاتمی چهره ای نام آشنا در زمینه سیاست به حساب می آید که در دوره ششم نماینده مردم تهران و نایب رییس مجلس شورای اسلامی بود؛ اما تخصص اصلی او درمان بیماری های کلیوی (نفرولوژی است) و الان ریاست بخش پیوند کلیه بیمارستان امام خمینی(ره) را برعهده دارد؛ از آنجائیکه در ایران ۲۳ تا ۳۰ آبان ماه بعنوان هفته پشتیبانی از بیماران کلیوی نامگذاری شده است، به سراغ او رفتیم و در رابطه با رنج بیماران کلیوی و راههای بهبود سلامت در این بخش به گفتگو نشستیم.
مدل توزیع بیماری های کلیوی در ایران چندان با دنیا تفاوتی ندارد؛ در درجه اول دیابت و در درجه دوم فشار خون سبب بیماری های کلیوی می شوند. البته در بسیاری مواقع وجود توامان دیابت و فشار خون، بیماری کلیوی را به وجود می آورد. در واقع این دیابت و فشار خون هستند که به کلیه صدمه می رسانند و کار بیمار را به نارسایی کلیه و دیالیز می کشانند. در وهله بعد هم بعضی بیماری های مادرزادی کلیه مانند کیست های کلیه و برخی بیماری های التهابی کلیه وجود دارند. ادامه این مصاحبه تفصیلی را اینجا بخوانید.


اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به شکل کامل در حوزه هایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و صدمه ها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد می نماییم هر روز سری به این سایت https: //www.کادایف.ir/service/society بزنید.


1403/08/30
09:36:25
5.0 / 5
154
تگهای خبر: service , آموزش , آنلاین , بهداشت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
کادایف kadaif

کادایف kadaif