کادایف

اقدام وزارت بهداشت برای غربالگری الكترونیكی كرونا

اقدام وزارت بهداشت برای غربالگری الكترونیكی كرونا

به گزارش كادایف معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار داشت: امروز دیگر نداشتن كرونا برای كشورها افتخار نیست، بلكه مدیریت كرونا افتخار است.



به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، دكتر علیرضا رئیسی در دیداری با تعدادی از مدیران سازمان بهداشت جهانی كه در ستاد وزارت بهداشت، انجام شد، اظهار داشت: ایران حالا سه مرحله‌ی قبل از ورود كرونا، ورود كرونا و بعد از ورود را پشت سر گذاشته و در هر سه مرحله اقدامات زیادی برای مهار این بیماری انجام داده است.

وی اضافه كرد: قبل از ورود كوید ۱۹ نخستین اقدامات اعلام اخطار و آماده باش به نظام سلامت كشور، تشكیل ستاد ویژه در وزارت بهداشت و كنترل مرزهای زمینی و هوایی بودند. علاوه بر تیم های مستقر در فرودگاه ها ۲۰ تیم بهداشت مرزی به مرزهای زمینی شرقی و غربی كشور افزوده شد.

رئیسی افزود: در مرحله بعد از پیدایش كرونا در ایران بعد از قطعی شدن نخستین مورد دو ساعت پس از آن اعلام عمومی صورت گرفت و بلافاصله یك تیم از وزارت بهداشت به قم اعزام و بیمارستان كامكار این شهرستان با ۲۲۰ تخت در كمتر از ۶ ساعت از بیمار تخلیه و به بیماران كوید ۱۹ اختصاص یافت. در عین حال نخستین اقدام ستاد این بود كه در تمام استانها یك بیمارستان حداقل ۲۰۰ تختخوابی به كرونا اختصاص یافته و یك تا دو بیمارستان هم بعنوان پشتیبان قرار گرفتند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت اظهار نمود: آموزش همگانی از راه رسانه ها و تشكیل ستاد كشوری مبارزه با كرونا به دستور رئیس جمهور و به ریاست وزیر بهداشت اقدامات بعدی ایران برای مقابله با كرونا بود. اختیارات لازم از سوی رئیس جمهور به وزیر بهداشت تفویض و همه بخشهای دولتی و غیردولتی تحت امر این ستاد قرار گرفتند.

وی اظهار داشت: تعطیلی لیگ های ورزشی، مدارس، دانشگاه ها، مراكز فرهنگی و هنری هم بخش دیگری از برنامه مقابله با كرونا بود كه انجام شد.

رئیسی بیان نمود: افزایش تعداد دو آزمایشگاه به ۲۴ آزمایشگاه در كشور، به روز شدن آزمایشات، صدور دستورالعملهای ویژه بهداشت محیط و فردی برای مقابله با كرونا هم در این راستا صورت گرفت.

معاون بهداشت اعلام نمود: مرحله سوم مواجهه با بیماری كرونا در ایران با «بسیج ملی مقابله با كرونا» شروع شد. الان این توانمندی وجود دارد كه در كنار ۵۰ هزار نیروی بهورز و مراقب سلامت بتوان از توان ۳۰۰ هزار تیم هم در جهت مقابله با كرونا بهره گرفت.

وی اضافه كرد: همینطور سایتی با آدرس salamat.gov.ir به راه افتاده است كه افراد می توانند با پاسخ دهی به چند سوال غربالگری الكترونیكی شوند. شماره ۴۰۳۰ هم به راه افتاده است تا مردم بتوانند با متخصصان ارتباط برقرار كرده و مشاوره دریافت نمایند.

رئیسی خاطرنشان كرد: ۱۲۰۰ مركز شبانه روزی یا ۱۶ ساعته برای خدمت رسانی سرپایی در شهرهای كمتر برخوردار و حاشیه شهرها بوجود آمده است. كمیته علمی كروناویروس هم به صورت مرتب پروتكل ها در حوزه بستری و درمانی را به روز رسانی می كند.

بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، گفتنی است در این دیدار تعدادی از مدیران ارشد سازمان جهانی بهداشت، دكتر كریستف هملمن نماینده این سازمان در تهران، دكتر اسدی لاری مدیركل همكاریهای بین الملل، دكتر گویا رئیس مركز مدیریت بیماریهای واگیر و دكتر جنیدی رئیس مركز سلامت محیط و كار حضور داشتند.




1398/12/14
22:25:27
5.0 / 5
1805
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیماری , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
کادایف kadaif

کادایف kadaif