آزمایش دو داروی ضد التهابی در درمان كووید-19
كادایف: پژوهشگران انگلیسی از انجام تست روی داروهای سرطان و ضد التهاب بعنوان روش احتمالی در درمان بیماری كووید-19 خبر دادند.
به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، تعدادی از محققان دانشگاه آکسفورد و بیرمنگام اعلام کردند: دو داروی مورد استفاده در درمان بیماری های التهابی و سرطان بعنوان روش درمان بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مورد آزمایش قرار می گیرند.
بررسی ها حاکی از آنست که موارد شدید بیماری کووید-۱۹ از واکنش بیش از اندازه سیستم ایمنی موسوم به طوفان سیتوکین ناشی می شود و پژوهشگران به دنبال آن هستند تا مشخص شود آیا داروهای سرکوب کننده برخی عناصر سیستم ایمنی می توانند در کنترل افزایش سریع علایم بیماری نقش داشته باشند؟
بگفته پژوهشگران انگلیسی Namilumab که نوعی آنتی بادی مونوکلونال است و در مراحل پایانی آزمایشگاهی بعنوان درمان عارضه آرتریت روماتوئید و یک نوع بیماری التهابی دیگر قرار دارد، نخستین کاندیدای مطرح جهت بررسی روی بیماری کووید-۱۹ است. این آنتی بادی یک نوع سیتوکین موسوم به GM-CSF را هدف قرار می دهد که طبق بررسی ها سطح غیر قابل کنترلی از آن می تواند عامل کلیدی در بروز التهاب در ریه های بیماران مبتلا به کووید-۱۹ باشد.
این دارو بعنوان روش درمانی بیماری کووید-۱۹ در ایتالیا مورد بررسی قرار گرفته است.
همین طور اینفلیکسیماب (Infliximab) دیگر داروی مورد بررسی است که در درمان هشت بیماری خود ایمنی از قبیل روماتوئید آرتریت و سندرم روده تحریک پذیر کاربرد دارد.
پژوهشگران انگلیسی اظهار داشتند: شواهدی وجود دارد که حاکی از نقش حیاتی و مهم داروهای ضد التهابی در طوفان سیتوکین ناشی از عفونت شدید بیماری کووید-۱۹ است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، پژوهشگران تاکید کردند: این امید وجود دارد تا با بهره گیری از یک دوز از این داروها در بیماران بستری در بیمارستان بتوان روند پیشرفت بیماری و نیاز بیمار به دستگاه تنفس مصنوعی را به تاخیر انداخت.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب