كشف میكروبی كشنده در مخزن آب تگزاس
به گزارش كادایف به دنبال كشف یك میكروب كشنده در منبع آب عمومی شهر «لیك جكسون» تگزاس به ساكنان این شهر در مورد استفاده از آب لوله كشی اخطار و اخطار داده شده است.
به گزارش کادایف به نقل از ایسنا، نتایج آزمایشات وجود میکروب «نگلیریا فاولری» را در سیستم آب لوله کشی شهر لیک جکسون آمریکا تایید کرده است. این آمیب مغزخوار می تواند موجب نوعی عفونت مغزی شود و معمولاً نیز کشنده است.
این عفونت در ایالات متحده نادر است و ۳۴ مورد آن از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۸ میلادی گزارش شده است.
مقامات محلی لیک جکسون اعلام نموده اند که در حال ضد عفونی کردن منبع آب هستند، اما نمی دانند این روند چه مدت طول می کشد.
در ابتدا جمعه شب به ساکنان هشت منطقه در تگزاس گفته شد که بهر دلیلی به جز سیفون توالت از آب استفاده نکنند.
مدتی بعد مقامات لیک جکسون اعلام نمودند که مردم می توانند از آب استفاده کنند اما باید آنرا پیش از نوشیدن، بجوشانند. همین طور به ساکنان گفته شد که اقدامات احتیاطی دیگری را انجام دهند، همچون اجازه ندهند آب هنگام دوش گرفتن یا استحمام از بینی آنها بالا رود.
مقامات این شهر همین طور هشدار داده اند که کودکان، افراد مسن و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند در معرض خطر و لطمه پذیری بیشتری هستند.
به گفته مقامات، سیستم آب شهری در حال شست و شو بوده و بعد از آن نیز آزمایشاتی برای اطمینان از ایمن بودن آب صورت خواهد گرفت.
مدیر شهر لیک جکسون به خبرنگاران گفته تحقیقات در مورد تامین آب این شهر بعد از ابتلای یک کودک شش ساله به این میکروب که در اوایل ماه جاری میلادی جان خودرا از دست داد، شروع شده است.
آمیب نگلیریا فاولری بطور طبیعی در آب شیرین وجود دارد و در سراسر جهان یافت می شود. معمولاً وقتی آب آلوده از راه بینی وارد بدن افراد شده و به مغز می رود، آنها را مبتلا می کند.
امکان مبتلاشدن به این عفونت با بلعیدن آن وجود نداشته و انتقال فرد به فرد نیز صورت نمی گیرد.
در افرادی که به نگلیریا فاولری آلوده می شوند، علائمی همچون تب، حالت تهوع و استفراغ و همین طور گرفتگی و خشکی گردن و سردرد بروز می یابد. بیشتر بیماران مبتلا به این عفونت در عرض یک هفته جان خودرا از دست می دهند.
بنا بر گزارش شبکه خبری بی بی سی، مبتلاشدن به این بیماری قبل تر در ایالت فلوریدای ایالات متحده تأیید شده بود. در آن زمان مقامات بهداشتی از مردم محلی خواستند از تماس بینی با آب شیرها و منابع دیگر اجتناب کنند.
منبع: kadaif.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب