لزوم استفاده از تكنولوژی های جدید در حوزه اقتصاد سلامت
كادایف: قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به اقدامات بعضی از كشورها برای تعطیلی بیمارستان ها، اظهار داشت: در این كشورها درصدد هستند كه به منظور صرفه جویی اقتصادی نسبت به ارائه مراقبت های پزشكی با كمك تكنولوژی های جدید در منازل بیماران اقدام نمایند و در مقابل بیمارستان های موجود را تعطیل كنند.
به گزارش كادایف به نقل از ایسنا، دكتر حریرچی در دومین گردهمایی مدیران شركت های دانش بنیان حوزه سلامت با تاكید بر اینكه در كشور حدود ۸.۱۴ درصد تولید ناخالص ملی به بخش بهداشت و درمان اختصاص دارد، اضافه كرد: این عدد به این معنا است كه از هر ۱۲ تومانی كه ایرانی ها هزینه می كنند، یك تومان در حوزه سلامت پرداخت می شود.
حریرچی اشاره كرد: این عدد نشان داده است كه افق بسیاری بزرگی در حوزه سلامت در پیش روی ما قرار دارد.
وی با اشاره به اینكه تا اطلاع ثانوی این حجم از مراجعات در حوزه سلامت در حال افزایش می باشد، اظهار نمود: از ۴۰ سال پیش یعنی اواخر دهه ۷۰ میلادی به صورت مستمر شاهد رشد حوزه اقتصاد سلامت هستیم كه قابل مقایسه با رشد اقتصاد سایر بخش ها نیست.
قائم مقام وزارت بهداشت با اشاره به لزوم استفاده از تكنولوژی های جدید در بخش سلامت، اشاره كرد: اخیراً مؤسسه ای اپلیكشنی را طراحی نموده كه در آن در صورتیكه نسخه ای بیشتر از ۱۲۰ هزار تومان قیمت داشته باشد، داروها به صورت بلاعوض درب منزل متقاضیان ارائه خواهد شد.
بگفته حریرچی، چنین فناوری هایی كه علاوه بر صرفه جویی قابل توجه برای نیازمندان سلامت را به آنها ارائه می دهد، در حوزه سلامت رشد خواهدنمود.
او همینطور به سلامت دیجیتال اشاره نمود و تصریح كرد: هم اكنون كشور سوئد برنامه دارد كه تا پنج سال آینده كلیه بیمارستان ها را تعطیل كند و تنها سه بیمارستان برقرار باشد و سایر خدمات پزشكی در منازل صورت گیرد، ضمن آنكه كشور تركیه نیز از پنج سال قبل مبادرت به تعطیلی ۷۰۰ بیمارستان كوچك كرده است و تنها ۷۰ بیمارستان را باقی گذاشته كه علاوه بر صرفه جویی اقتصادی، درصدد است تا سایر مراقبت های پزشكی در منازل بیماران صورت گیرد.
قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با تاكید بر اینكه وزارت های بهداشت دنیا مسئول جلوگیری از مرگ و میر زودرس كمتر از ۵۰ سال هستند، اشاره كرد: این رویكرد سبب رشد اقتصاد حوزه سلامت شده است.
وی افزود: بر این اساس تا سال ۲۰۰۸، سه هدف عمده افزایش سلامت مردم، حفاظت از مردم و افزایش رضایت برای حوزه سلامت مدنظر قرار داشت، ولی از سال ۲۰۰۸ به بعد هدف چهارمی با عنوان بهره وری در این عرصه افزوده شد.
منبع: كادایف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب